Deadline 3

Jahopp, då har jag klarat min tredje deadline. Inom skolan alltså. Jag hade avsevärt mycket mer problem med den här uppgiften än tidigare så har ingen aning om hur det kommer gå. Tack och lov fortsätter praktiken som vanligt igen i morgon så då lär jag väl inte ha tid med att bekymmra mig över det. Nu är det bara 2 uppgifter kvar och två seminarier som står mellan mig och min examen. Spännande. :) 
 
Förutom pluggandet så blev det faktiskt en shoppingtur inne i stan. Det var egentligen inte alls meningen. Skulle till Body shop och köpa ansiktskrämen som jag tjatat om i en evighet nu. Slutade med att jag återigen kom ut därifrån med ett varuprov. Så istället för en ansiktskräm resulterade dagen i en klänning, en tröja och en bh från Triumph. Gaaah! Ångrar att det var så länge sedan jag handlade där. Deras underkläder, (eller bh:ar om jag ska vara noga eftersom det bara är det jag köpt där) är helt underbara. SÅÅÅÅ sköna! Alltså visst kostar det en del, jag är ju egentligen sån att jag gärna köper en 89kronor bh på gekås och är nöjd med det. Men de håller inte särskilt länge. Den jag köpte idag var den billigaste i hela butiken. Jag fick ändå punga ut med 350 kronor. Men den var lätt värd det! 
 
Dagen har nu avslutats i soffan. Jag och Mattis kollade på Magic Mike. Ja, du läste rätt. Med Malva på golvet sitter vi och kollar på en film om manliga strippor. Typ.
 
 
 
 
Filmen var helt okej, jag fattar ju ståhejet omkring den, strippor, need I say more? Men slutet, njaa.. Jag var inte helt nöjd med det. Men men, det betyder ju inte att jag inte kan tänka mig att se den igen nångång.  :P
 
Jaja det var det. Nu ska vi övertala Malva om att det är dags att sova, sen kanske jag kan dra täcker över mig jag med. Har underligt nog fått växtvärk i bägge benen?! Ja jag fattar ju att det inte är växtvärk men det känns verkligen som så. Störigt. 
 
Jaha, det var vad jag hade att komma med. 
Tjillevippen och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0