En dröm

I natt drömde jag att jag skulle jobba en dag på Mattias jobb. Jag skulle med andra ord köra lastbil. Han sa att jag bara behövde följa efter honom så då gjorde jag det. Det underliga var att vi körde inomhus. Vi körde genom en studentkorridor och körde nervös en trappa. Han skulle lasta av exakt i trappan. Lasten var så stor att den täckte hela trappan, både på bredden och längden. Fattar inte hur vi lyckades med det men det gjorde vi i alla fall.
Sen fortsatte vi utomhus och körde in på ett stort lager. Där visade det sig att det var jag som skulle lasta av samt lasta på något. Och vi fick även veta att Mattias och jag skulle köra olika rundor så vi fick inte följas åt längre. Jag blev ganska så orolig eftersom jag inte hittar särskilt bra. Men chefen på det stora lagret skulle rita en karta åt mig.


Plötsligt var jag utomhus igen och stod vid Mattias bil på en P-plats längs en motortrafikled. Jag väntade på att Mattias skulle komma men han gjorde aldrig det. Däremot så kom det en skum tjuv dit och försökte sno saker ur bilen. Jag blev asförbannad och slog ner honom. Då kom en polis och undrade vad fanken jag höll på med så jag förklarade hur det låg till och då ringde han på förstärkning så att de skulle kunna föra bort tjuven.


Drömde även om Leo men kan inte minnas vad som hände. Minns bara att han var med.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0