braa mkt braa


Jahapp.. Då har väl nedräkningen till det nya året börjat..
Strax efter 12 bär det av till Ösd till Susanne :)
Då står nog shopping överst på listan, ska inhandla till vår blivande (otroligt goda) middag :)
Och så blir det lite hårfärgning ^^ Inte mitt dock ;) även om jag är en smula sugen.. å andra sidan så är väl jag alltid en smula sugen..?!!

En utmärkt start blir det.. Kulmen på förkylningen har varit, tempen är nere på 36.3 och jag är i princip frisk :D :D :D (bortsett från att jag fortfarande är sjuk, men shhh!! Säg det inte till någon)

Just nu sitter jag framför morsans dator och käkar fjällfil, jag vet att det börjar bli tjatigt nu, men det är verkligen SVINGOTT :D
Ska snart arrangera prylarna som ska med till staua och sedan få någon ordning på nyårlöftena.. :) Tror att det blir 4 eller 5 stycken :)

Eftersom det är nytt år och så där snart så tror jag det är dags att unna mig själv en ny bok.. :) Är väldigt sugen på twilight serien, men det finns trots allt en serie som går före exakt alla andra ;) Så i stället kanske jag tar och beställer Outlander, vill verkligen ha Främling serien i engelska också, det är en aningen viktigare eftersom jag konstaterade för länge sen att twilightböckerna är riktigt bra, MEN jag skulle inte kunna läsa dem så ofta som jag läser Diana Gabaldons böcker (vilket är flera gånger om året).. Dessutom om jag ska komma in på Camebridge är det bäst att börja plugga ;)

"When he reached the double doors, the dogs panting at our heels, Jamie hesitated. "Should we knock?" I asked, a bit nervous.

He looked at me in astonishment. "It's my home," he said, and pushed the door open."


//Outlander av Diana Gabaldon



Har förresten blivit en smula intresserad av Shakespeare den senaste tiden, det är helt och hållet Jimmys fel.. :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0