Frånvarande


Har varit en smula frånvarande. Sorry för det. Men jag har inte haft något att skriva om. Det brukar jag för visso inte ha annars heller men nu hade jag ingen motivation heller.

Igår var jag barnvakt till sötaste Leo. Vi var ute på promenad och hade en massa skoj för oss hemma (hos Ida och Mice allså, inte i Halmstad).
Ida och Mice hämtade mig i Halmstad och Leo var inte vaken när jag satte mig i bilen så när han väl vaknade satt ju plötsligt jag där hans mamma suttit innan. Han var en aningen fundersam över det hela och stirrade med samma min på mig löjligt länge. Han blinkade inte ens. Haha.


Det gick över så småningom och vi blev som vanligt bästisar :thumbup:


Bjussar på två filmer från i lördags med. Yepp, så generös är jag :P





Idag påbörjade jag mitt förssvarstal. Efter att ha läst fem artiklar rörande Staffan Westerberg lyckades jag åstakomma en mening:

"Jag är Staffan Westerberg".

Haha xD Snacka om att jag inte slänger talang omkring mig.
Ska göra ett nytt försök i morgon. Försöker i alla fall intala mig själv att jag ska göra det.

Nu är det förresten nästan helt spikat hur det blir under jul. Jag och Mattias åker upp under julen och firar den i jämtland, om han får ledigt de dagar vi ber om dvs, men det borde han få med tanke på att vi är ute i god tid, om allt går som planerat kommer vi åka upp till jämtland den 21a december och sedan åka hem igen den 26e december. Blir inte så många dagar men det är ju bättre än ingenting. Sen så firar vi nästa jul här nere i Halland :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0