Ångest del 2


Talet är färdigt. Tror jag. Reflektionen är också klar. Men jag förstår inte hur jag ska kunna lära mig det utantill?! Vet att det inte gör något om man inte säger exakt som det står i talmanus men jag vill verkligen göra det för det är då det låter som bäst (kan dock inte skryta med att det låter särskilt bra ens när det låter som bäst men ändå..). Har påbörjat mina talkort men de blir inge bra :( funderar på att ge upp talkorten och ge dem en chans i morgon i stället. Har ju inte seminariet förrän vid 11 så jag har ju lite tid på mig under morgonen. Tänkte åka till skolan tidigt och ordna med utskrifterna och kopiera lite ur en bok mm.

Så kul blir min fredag förmiddag.

Tack och lov så blir det bra på em/kvällen. Vi får besök av en släkting till Mattias som ska sova över hos oss så det blir kanske lite spel och film och grejer i morrnkväll. Jag har dessutom planerat att tvinga grabbarna att hjälpa mig med maten. De ska minsann få slava lite i köket de med. Mohahaha!! :)

På lördag har jag och Mattias varit tillsammans i tio månader. Tio underbara månader<3 :) får se om vi hittar på något särskilt eller om vi bara myser till det hemma. Borta bra men hemma bäst<3 Jag har verkligen börjat inse värdet i den meningen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0