De valdes för sin godhet


Blev inte så mycket bloggande igår p.g.a en väldigt tråkig händelse :( tråkig är egentligen helt fel ord, alldeles för litet. Men oavsett vad jag än använder mig av för ord så kommer det ändå kännas som helt fel ord.





Idag har jag försökt plugga.
Men andra ord har jag lyckats diska två gånger. Städa badrummet, dammsuga hela lägenheten samt bädda sängen mycket omsorgsfullt.

Men har faktiskt lyckats skriva lite på talet också. Har dock bara åstakommit ½ A4, och jag ska helst skriva ca 3 så jag har en en bit kvar hur nu det ska gå :question:

Tänkte jag skulle lyda rådet vi fick ang. att skriva ett försvarstal och göra en för- och emot-lista. Det gick inte särskilt bra för mig. Min ser nämligen ut så här:


Misstänker att jag måste jobba lite på den. Tack och lov så fick man ju ljuga och hitta på saker så länge det var sannolikt. Är så roligt att vi läser den här kursen i samma veva som Juholt hamnat i rejält blåsväder i media. Det gör det hela extra intressant att följa och se vilka retoriska succeer och misstag han gör. Stackarn. Kan inte vara lätt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0