En dag i stressens tecken (och nej, jag syftar inte på mina utslag)


Hmm, har visst varit lite fråvarande från bloggen idag. Sorry för det.
Men jag har faktiskt varit duktig och försökt plugga lite (med betoning på försökt).

Kvällen spenderades i total stress :(

När Mattias var på boxlingen åkte jag till byggmax för att köpa allt material som saknades. Reglarna var ju inget problem att såga till själv, men när det kom till spånskivan (valde det i stället för plywood då jag insåg att den kostade hälften så mycket) så hade jag regäla problem, och den var för stor för att gå in i bilen hel så jag lyckades få en på byggmax att assistera och såga till den. Faktum är att jag lyckades få ALLA som närvarade på byggmax att hjälpa mig. Vilket egentligen inte var så många, en kille och en tjej som jobbade där samt en kille som bara var där för att handla. Haha.. Jag som egentligen har svårt att be om hjälp, verkar som om det håller på att gå över..? :)

När jag äntligen var klar där stressade jag som en idiot för att hinna till biltema innan de skulle stänga, hade strax under tio minuter på mig när jag kom dit och det visade det sig att slagborren jag ville ha var slut.. Men jag vill verkligen ha en så det slutade med att jag köpte en som kostade typ dubbelt så mycket, jag blir jävligt sur om den är dålig.

Sen bar det iväg till ica Maxi för att köpa en vanlig handsåg. Och då var klockan strax före åtta, vilket innebar att jag hade stressat runt i två timmar. Usch. Men nu är jag hemma igen, och insåg alldeles nyss att jag glömde mina tillsågade reglar på byggmax. Jag betalade för dem men lastade aldrig in dem i bilen. GRRR! Det är så man vill ge sig själv en riktigt saftig snyting :mad: ska åka dit i morgon och se om det är samma personer som jobbar för då kanske jag slipper köpa ytterligare reglar.

Aja, tänkte visa en shopping lista på allt som införskaffades idag:

Byggmax:
Spånskiva
Gjutrör
Reglar

Biltema:
Slagborrsmaskin
Rundsåg
Vattenpass
Vinkelmätare

Ica:
Handsåg

Med andra ord har det varit en dyr dag. Och den blev inte billigare när jag avslutade det hela med att tanka bilen. Så nu känner jag mig verkligen som en fattig student igen :S


Förlåt för det långa inlägget. Är kanske lite trist att läsa, antar att jag undermedvetet försöker kompensera för min frånvaro sen idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0