ang. jägareförbundet

Alltså förut trodde jag att jägareförbundet var en seriös förening. Visst, de har inte samma värderingar och tankesätt som en själv men det betyder ju inte att de inte är seriösa och 'normala'?. Jag trodde i alla fall att de var seriösa och vettiga, men det verkar ju spåra fullständigt nu?! :question:
http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/09/Lansordforande-befarar-medlemsras-1.18204/


http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/08/Orebrojagare-sager-nej-till-inventering-1.17910/


http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/09/Vastmanlands-jagare-satter-ner-foten-1.18043/


Hotar de regeringen?!?!??? Vägrar göra si och så om inte de får som de vill och bla bla..? Hur gamla är de egentligen? Låter som en liten barnslig femåring som vägrar äta om den inte får sin favoritgodis till efterätt eller nåt liknande. Galet :bigeyes:

Och i den första artikeln står det något om jägareförbundets kompromisser och bla bla bla, och de har inte fått något för att de kompromissat..?! Men vadå?! VAD är den här kompromissen som de tjatar om hela tiden?! Att de inte skjuter så många vargar som de VILL skjuta?! Om det är det som är denna omtalade kompromiss så kommer jag skratta så jag kissar på mig!

Låter som om regeringen har en snara runt halsen och det är jägareförbundet som drar i den!

Jägareförbundet menar att regeringen ska bl.a. ge jägareförbundet vad de vill ha för att de riskerar att förlora medlemmar annars. Men gör de det så tror jag nog regeringen riskerar betydligt mer än att göra en massa jägare sura.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0