tråkigt

Hmpf. I natt när jag skulle sova så fick jag sjuuuukt ont i magen, gjorde så ont att jag inte kunde/ville röra på mig men samtidigt gjorde det så ont att det inte gick att ligga stilla. Usch! Blev stundvis nästan gråtfärdig. Samma sak hände förra veckan. Eller om det rent av var  den här veckan? Är så dagavill. Hoppas verkligen inte det händer igen. Då måste jag nog ta och ringa vårdcentralen och det har jag ingen större lust med.

Kalaset igår var riktigt trevligt. Jag är ju egentligen ganska "rädd" för sociala situtationer och sitter oftast hellre hemma än är bland en massa folk, men det var trevligt och roligt :) Antar att jag börjar bli mer hemmastadd i Mattias släkt. Sånt brukar ju ta ungefär ett år för mig under förutsättningen att man träffar människorna i fråga ganska regelbundet. Så inom ett par månader kanske det rent av känns normalt och inte alls obehagligt att åka iväg på sånt där.

Idag ska jag bara ta det lugnt och roa mig med disken, typ. Får se om jag kanske pluggar lite också. Maganfallen kan ju bero på stress, man vet aldrig. Jag har inte känt mig särskilt stressad eller varit medveten om såna fasoner men det betyder ju inte att stressen inte är där. Jag kanske bara inte är medveten om den..? Knasigt. Men men. Vilket långt och tråkigt inlägg det här blev. Sorry.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0