Lite ditt och datt

Snart kommer älsk<3 hem och då ska vi bege oss till Falkenberg. Ida och Mice ska ut och roa sig så då får assistera barn- och hundvakt. Eller. Rättare sagt så är det jag som lovat det och sedan tjatat med mig Mattias för jag vill att han ska följa med :)

--------------------------------------

I morse var den en helt sinnessjuk tjock dimma. Det var nog den tjockaste dimman jag sett på länge! När man går på gångvägen mot busshållsplatsen som jag brukar åka från så har man utsikt över motorvägen. I morse kunde man inte se ett enda spår av motorvägen, bara höra den.


Trott eller ej men där i dimman är det en motorväg i alla fall.


-------------------------------------------------------------------

Efter tentan svängde jag in på ica här i Vallås för att köpa läppsyl och andra högst livsnödvändiga produkter. När jag kom till kassorna noterade jag direkt att något kändes annorlunda och insåg sedan att det berodde på godishyllan. Jag tror de börjat tagga inför Breaking dawn nu..?


Haha! Jag har taggat sen förra året!! Men nu är det bara två månader kvar, hihi :thumbup:

Är så nöjd med min telefon! Har fotat båda bilderna kvalitén är bättre än om jag skulle fotat dem med min digitalkamera. Vilket i och för sig inte är någon bedrift då kameran rent ut sagt suger. Men ändå. Lööve min telefon :)


Dygnets minus: I natt drömde jag om zombies. Smittan kom från en jättesöt liten kattunge som var ond men samtidigt snäll. Men de äckliga zombie(sarna??)* var vidriga! Jag HATAR verkligen zombiedrömmar, det är de värsta, äckligaste drömmarna som finns ;(  Tror det berodde på omedveten stress kring tentan för när den väl var över blev jag jättetrött, så i natt tänker jag minsann inte drömma några äckeldrömmar.

ang *= HUR skriver man zombie i plural samt ägande form.. Eller vad det nu heter..?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0