Utslag

Igår hade en granne fest. En väldigt höjljudd fest så det gick inte att somna. Jag ringde störningsjouren strax före midnatt och det verkar som om det funkade för strax därpå blev det i alla fall tyst. Men det underliga är att när man ringder störningsjouren så vill de att man ska uppge namn och lägenhetsnummer på lägenheten där störningen är. Men som om att man har lust att gå ut och leta upp det och sedan ta med sig penna och block och notera en massa. Jag gick visserligen ut igår för att ta reda på ungefär vart festen var, men aldrig i livet att jag går dit för att skriva upp namn och sånt, folk hänger ju liksom utanför, det skulle ju se lite underligt ut om jag får dit och börjar studera namnskylten. Dessutom får man ju inte vara anonym då..? Nåja. Tyst blev det i alla fall och det är huvudsaken.

I övrigt har det inte hänt mycket idag. Tog en lååång sovmorgon och sedan har jag bara oroat mig för mina utslag. Har börjat få utslag lite överallt på kroppen. Det började med bara ett och jag trodde (till min stora förskräckelse) att det kanske var en hudbristning. Men det är några veckor sedan och nu har det dykt upp överallt och några av dem har en annorlunda yta än vad huden har. Kanske bara är överkänslig mot något, hoppas det. Har i alla fall snackat med min konsult Susanne och fått lite råd. Så det blir en sväng till apoteket sen idag.

Jaha, det var det. Sjukt kul inlägg. Eller inte. Sorry.




Kommentarer
Postat av: Amandak

Hudförändringar kan ju faktiskt uppkomma när luften blir kallare och man blir torrare. Tycker du gör rätt som börjar med att testa hydrokortison, fungerar inte det och de fortfarande är störande så kan du ju gå till vårdcentralen. En bristning i huden gör ju att huden får en annan yta men den är som ett rött sträck som står upp eller går in och är något man får pga. Hormoner. // bristningsexperten haha!

2011-09-26 @ 16:23:57
URL: http://amakr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0