Nattens tips!

Här sitter jag och inte kan sova. Verkar som om mina sömnproblem numera tycks ha en stark koppling till skolan :(

Det blir dessutom inte lättare att somna när jag har en underbar pojkvän (notera att jag inte är sarkastisk eller ironisk nu, han är faktiskt underbar på riktigt) som pratar och jämrar sig i sömnen:

Mattias: - Aahj! Aahj! Mummelmummel.. Fy fan vad det gjorde ont! Mummelmummel..
Jag: (en smula chockad):  - Va Sa Du?!

Kort tystnad:

Mattias: - Fyh fan


En liten stund senare fortsatte dramatiken:

Mattias: - Låtmehsova! Jah vill sohva.


Stackars sötisen. Verkar inte ens få sova när han faktiskt sover. För ja, han sov. Och nej, jag störde honom inte på något vis, promise!

Nåja, det var ingen mening att ligga kvar i sängen, det gick helt enkelt inte att somna och mitt gnässande skulle bara väckt honom på riktigt så jag gav upp. Vilket leder mig in på nattens tips:

Det sägs ju att man ska dricka ett glas varm/ljummen mjölk om man har svårt för att somna. Nå, jag gillar inte varm/ljummen mjölk (om inte det är oboy i den förstås) så jag tog mig ett kallt glas. INTE bra! Faktum är att har man gått och lagt sig ska man INTE dricka mjölk. I alla fall inte om man varit en duktig flicka som jag och borstat tänderna. Det smakar liksom skit. :thumbdown:

Så nu sitter jag här, mitt i natten och dricker mjölk som smakar skit (fast inte bokstavligen skit). Ska snart bege mig till sängen igen. Ger det en timme till sen unnar jag mig en atarax. Så oerhört lättad att denna simpla, billiga, allergitablett faktiskt kan hjälpa mig att somna ibland. Tyvärr funkar det ju inte alltid, men ibland är ju ändå bättre än aldrig :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0