Inga reflektioner..?

I morse roade vi oss med lite kreativt pluggande. Eller, halvkreativt i alla fall. När vi avslutade förra veckan var vi inte helt klara utan hade lite kvar att skriva, det såg nämligen ut så här:


Notera att Weibert bara var en tillfällig rubrik och att dokumentet givetvis inte såg ut så här när vi lämnade in det till läraren :P

Seminariet idag gick för övrigt bra. Blev klara tidigare vilket var skönt, men jag kom ändå hem nästan samtidigt som Mattias för att bussen var så himla sen, och det jättemycket folk på den. Usch! Tycker verkligen inte om att åka stadsbuss när de är proppfulla med folk.

---------------------------------------------------------------

Idag gjorde jag färdigt en 1.60 pelare och är nästan helt klar med 2 meters pelaren :) Så nu återstår det bara att köpa in materialet som fattas och bygga ihop den sista 1.60 pelaren och plywoodskivorna.  Längtar så innerligt tills den är klar,  ska bli roligt att se vad Maya tycker om den :)



Japp, det är kurslitteratur som använts för att stötta reglarna, hehe användbart det där med kurslitteratur :)

Snickrande var dock inte helt smärtfritt. Råkade slå mig på tummen med hammaren och det gjorde verkligen vansinnigt ont :( Nu ilar det i den lite då och då och den har skiftat lite i färg.

Tyckte lite synd om mig själv så istället för att plugga till tentan kikade jag på några Simons cat klipp, de gör mig alltid lite gladare :)






Kommentarer
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Fint med ett stort nej på reflektionerna där ;) Skönt att seminariet gick bra :)

2011-09-27 @ 17:38:39
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0