stryk


Åhh! Tror jag gjort mig förtjänt av ett kokstryk!
Så himla dålig självdiciplin!

Sitter och sliter med repotaget som har deadline i morgon :thumbdown:
Skulle ha börjat redan igår men icke! Blir så lätt distraherad och nu kollar jag telefonen 3 miljoner gånger om dagen, som någon sorts jäkla dåre. Not good. :bigeyes:

Har lyckats skriva 833 ord idag, måste få ihop minst 400 ord till, och hur jag ska lyckas med det är en gåta som jag gärna skulle vilja ha svar på. Har slut på all väsentlig information och jag har ingen lust att köra dåligt ordbajseri eftersom jag faktiskt fått blodad tand nu när jag fick V i betyg på andra delkursen, vilket för övrigt kändes oförskämt bra, jag är alltså inte dum i huvudet trots allt :thumbup: Nu menar jag givetvis inte att alla som får under ett V är korkade, inte alls! Men jag har haft såna fruktansvärda problem med första delkursen att jag faktiskt började tvivla på min intelligens, men nu börjar det självförtroendet sakta men säkert komma krypandes tillbaka :)

I veckan ska jag försöka bättra på min självdiciplin lite. Eller ganska mycket. Fast det sägs ju att man inte ska sätta målen för högt så vi säger väl lite då :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0