gymmet


Jahopp, då har man tränat, duschat, sminkat sig, fixat håret och invigt min nya klänning, känner mig sjukt sommrig och färgglad (stavning?) för klänningen är (hör och häpna) korallfärgad :thumbup:

Har satt upp ett litet minimål ang. träningen nu. I stället för att köra crosstraining en viss tid så har jag nu satt upp att jag ska köra 5 km varje gång, i alla fall nu i början medan min kondition är utrotningshotad. Tog 33.5 minut att köra 5 km så målet är att jag ska klara det under 30 minuter. Kanske inte låter som någon större bedrift men i min värld är nog 3 minuter en del ändå. När jag klarat det ska jag börja förlänga distansen. Hade klarat mer än 5 km idag med, men det känns så onödigt att köra slut på sig själv så man blir avskräckt.


Fast avskräckt blev jag nästan också där ett tag för efter mina 5 km crosstraining tänkte jag jogga i 10 minuter innan jag nöjde mig för dagen. Trodde fan jag skulle dö! Var så sjukt jobbigt :bigeyes: Blev bara 1 km, men men, det är ju i alla fall något :)


Nåja, det kändes helt underbart att träna! Hade glömt bort hur jäkla roligt det är :thumbup: Jag har en tid på tisdag med och passade på att boka in en till tid på torsdag också, känns lagomt att träna varannan dag. Törs för övrigt inte göra det oftare heller för då kanske de andra blir sura för att jag ockuperar gymmet varje dag. Man får ha max 2 bokningar inbokade åt gången så det går ju inte att planera så jättelångt i förväg heller.

Åh vad roligt det är! Firade det hela med att käka en glass när jag kom hem, hihi :P








Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Gaaah jag vill oxå träna! :( gör du det gratis där du tränar lr? :O

2011-06-12 @ 15:52:57
Postat av: Elisabet

Yess! Kostar inte en krona och man får ha gymmet för sig själv :D

2011-06-12 @ 21:28:52
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0