Rosen


Satt och sneglade på ett Family Guy avsnitt och då började de sjunga "The Rose". Det var evigheter sen jag hörde den låten. Hade glömt bort att denna underbara underbara UNDERBARA<3 låt existerade. Fy skäms på mig! :bigeyes:

Började genast lyssna på en massa olika varianter på youtube, orkar dock inte lägga ut alla så jag nöjer mig med två :)



Och en pojkbandsversion :)


Strax efter att Ida åkt hem med barnen så kom svärmor förbi en sväng och hälsade på :) Och efter middan (lasagne: MUMS!!!!) åkte vi till Maxi högskolan för att shoppa ägg samt torkställ för kläderna. Blev även lite choklad. Eller ganska mycket, typ ett halvt kilo, haha! xD Notera att det var för att de såldes för 9:- styck :P förutom den "dyra lyxchokladen" som jag köpte till älsk


De ringde förresten från assist förut så jag ska få jobba i morgon, lovely :) ska börja 7 och kommer mest troligt sluta runt 15-16, beror lite på hur snabba/hur mycket vi har att göra. Ska även kanske få jobba på fredag,Hoppas hoppas. Måste vara minst två veckor sen jag var där :/ men men, det ska nog gå bra. Håller tummarna för att jag ska jobba med några jag träffat förut :)

-----------------------------------------------------------------

Jag och älsk firar som sagt 6 månader idag. Exakt 26 veckor sen vi blev tillsammans, och det är exakt 30 veckor sedan vi träffades den där euforiska kvällen på biografen Röda kvarn :)

Tiden bara rusar fram, och inte en enda gång har det varit någon lögn, ngt strul eller problem alls. Himmelriket! Shit vad jag slösat tid på andra idiotirelationer, tack och lov så behöver jag inte göra det mer, det är ju för tusan så här det ska vara! :thumbup:







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0