Torsdag.. Är det torsdag idag?! W??

  Då har man slutat jobba.. lr.. ja slutade för 30 min sen för att vara exakt.. Det har väl gått rätt bra.. Bortsett från några små incidenter förstås.. Som till exempel att jag vara löjligt nära att ge socker till en diabetiker!! HAHA!! Hur dum får man bli??? Socker till en diabetiker, hallå!!? Nåja, jag insåg ju mitt mistag innan det var försent.. Tack o lov för de :)
Sen när jag skulle leka duktig och tänkte dammtorka litte här och där så råkade jag självfallet få ngt ryck och hällde ut hälften av vattnet i gången..  helt och hållet av misstag.. haha.. knäppis!! Så efter lite om och men och lite morrande så torkade jag upp det.. Bara för att 5 minuter senare halka på en matta och hälla ut den andra hälften.. hihi..
(obs att jag tyckte inte det var så roligt just när det hände)  :P  :P

Hmm.. har börjat vakna före klockan nu.. iaf alltid när ja ska jobba.. fast det är väl en bra sak antar jag.. vaknade 05:42 i morse.. 3 minuter innnan larmet ringde.. så de va ju lika bra att pallra sig upp..


Idag är det jag som jag får ett paket.. tjohoo.. Grattis till mig :)
- tackar tackar :)


bara ja hinner till ström innan de stänger.. fast med tanke på hur omsidig min dag varit så borde jag ju veta redan nu hur det kommer sluta.. men men.. tanken är ju skapande.. så självklart kommer jag hinna! :D  Och då vet ju ja vad ja kommer göra hela helgen.. :)

Ooooh! nu börjar förberedelserna inför sommaren... mohahahaaa..  och... äntligen ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0