Humor



Hmm.. Nu har ju den värsta äckelchocken lagt sig, så nu kan jag ju se lite humor i det hela..
Haha,, jaah, jösses...  Jag måste dock medge att jag fortfarande mår en smula illa.. Men det här underlättar ju faktiskt lite.. Fast det är klart, jag lär väl få ngn sorts tokattack så småningom, men jag skjuter upp det "utbrottet" på obestämd tid..  den dagen den sorgen..
Så tills dess får jag väl flina lite ansträngt och tänka att medan andras framtid kanske går banklänges så har ju jag ett jäkla liv framför mig.. =) Totally perfect.. Och nu kan jag ju dessutom genomföra alltihopa med gott samvete.. =)




Men det är ju lite frustrerande.. Det börjar påminna om lite total idioti.. Och det är ngt frustrerande.. Jag håller med lillsyrran som bli apförbannad på dyligt.. idioti alltså och allt som för till..  det frustrerande är att det går ju inte göra ngt åt eländet heller.. inte nu iaf.. blä blä blääää...  Men men, det är ju som alla säger.. Gjort är gjort.. Och det är det verkligen!
Hmm.. Har fått ont i magen av allt det här så de blir en tidig kväll så kanske man somnar före 12 så de går å jobba och innehava ngn form av intelligens i morrn.. Fast först ska Brian L. Weiss få underhålla mig, det är ju en tröst.. Det som man utsätter folk för i det här livet, det slår tillbaka i nästa.. Hmm.. Jaa.. Det är på ett barnsligt - och elakt sätt- en tröst.. Öga för öga typ..


Varför måste allt kosta så mkt pengar??! Som vaccin tex..?! Måste införskaffa det snarast möjligt.. Men innan dess ska jag plocka ut penicillinet ja ska knapra.. sen blir det vaccin hit, och vaccin tid.. och sen måste man få fram pääning till den underbara framtiden, =D päääning pääääning.. =/
 vilket påminner mig om att ja ska jobba i morrn..


Adjöken med er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0