Dagen som gått



I fredags fick ja veta att jag egentligen borde levt i antikens grekland, 500 f.Kr.. vadå gammeldags?? =O  =P

 Nåja.. Så vad har hänt idag då?
Jo.. Jag har varit duktig, tränat, varit på en liten mini promenix och städat.. städat, städat, städat..  =)
 Släppte bomben om läckan i taket för min hyresvärd idag, tydligen var det helt ofarligt så då var ju det avklarat..
Men när det var ur världen så insåg jag nyss innan ja satte mig på bussen att ja uppenbarligen har ngn påbörjad form av stopp i avloppet i köket.. lr nåt.. fan.. =/  men men.. Jag är ju löjligt långt ifrån att vara ngn rörmokare men vilken idiot som helst kan ju hantera lite kemikalier bara man är läskunnig..  vilket jag verkligen är =D Dessutom så klassar ja faktiskt mig sj en smula högre än som en komplett idiot, så snart ska ja ta och investera i lite kaustiksoda =)

Just nu har ja parkerat arslet i Hammerdal.. Ska jobba i morrn, 7.00-16.30 alldeles lagomt länge =) Sen blir det till att tjata till sig fler dagar... pengarna måste börja rulla in snarast möjligt om planen verkligen ska bli genomförbar, vilket den naturligtvis kommer bli =) den är ju i princip redan de.. tjohoo =)

Hmm.. Efter att ja släppt bomben om vattenläckan så kom ju hyresvärden upp till mig och kikade på röret.. Sen gick han ner till sig igen.. Jag letade reda på Maya, hon var i dörröppningen till köket och betedde sig konstigt.. Jag gick dit o lyfta upp henne.. Och när jag satte ner henne igen upptäckte jag ett det stod en hund i köket och stirrade på mig.. WTF??! Haha.. Då har ju grannens hund smitit in till mig medan han o ja kikade på röret..  Hehe... blev lite chockad när det stod en golden och stirrade, han var ju förmodligen lika brydd han....
Men men, det är ju en trevlig "liten" vovve..  Underbara djur =)
Vem behöver en relation när man kan ha hund?? Fast jag har ju varken det ena lr det andra.. Men jag har något annat =)

Min och Mayas relation ligger ju i underjorden.. Var så rasande på henne idag att jag seriöst övervägde avlivning.. Det har jag ifs gjort förr också..
Hon pinkade på mina räkning.. MINA RÄKNINGAR??! Varför?!
Alltså, jag fattar ju det där med att hata räkningar, det gör väl jag också, men bara för att jag råkar hata dem så sätter ja väl mig inte ner o pinkar på dom??!!? tok!!


Längtar tills min klänning kommer..  Men faen innan man vågar använda den.. *gulp*


När ja skulle åka till Hammervalley med bussen så av alla lediga platser sätter ja mig bakom värsta puttinutt "pusselipuss" paret.. Av alla jävla platser!!? GRR Det satte ju verkligen inte igång tankeverksamheten.. inte det minsta.. hmpf.. , fan fan faaaaaaaan =(





fan ta alltihop,,.

SLUTA!





Men jag har en sak.. Det har jag faktiskt.. En.. Lr.. jag har den inte än, men snart..




Pest eller kolera?
Hmpf, varför skulle jag välja pest eller kolera när jag kan välja spanien?





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0