Snart så

Wihoo! Snart är det påsk! :D (med andra ord snart får jag förhoppningsvis sova en timme längre i några dagar) HEJJA HEJJA! :D Fast hela trötthets-grejen blev faktiskt lite bättre när jag började lägga mig en halvtimme tidigare. Kanske var det bara det som behövdes. :)
 
Idag bär det som vanligt av mot praktiken. Ska försöka komma ihåg att fara inom bibblan ikväll. Har en bok som står och väntar på mig. Nästa uppgiften ska inte vara klar förrän om typ 2-3 veckor eller nåt men jag vill vara ute i god tid eftersom jag misstänker att jag kommer ha problem med den. Har stirrat på uppgiftbeskrivningen säkert tio gånger och varje gång kommit på en ny (inte nödvändigtvis särskilt bra) lösning, låt oss hoppas att åtminstone en av lösningarna ger mig ett godkänt. 
 
Ska eventuellt prova ett nytt recept ikväll. Det är ingen störra bakprocedur men kan vara kul att testa. Beroende på resultatet så får ni kanske se det sen.. ;)
 
Näe, nu ska jag njuta av min absoluta favoritlåt från Eddie Meduza: Take my heart. Rena rama återtrippen till barndomen (den positiva delen alltså). 
 
 
 
 
 
Jahopp, kanske borde förse mig själv med lite smink, vettiga kläder, medicin och någon sorts frukost? Inte nödvändigtvis i den ordningen. 
 


Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Kanske bäst jag börjar baka mer innan du blir bättre än mig :O haha nä det har du nog redan blivit :P. Förresten försöker jag komma på ett namn på en gubbe du å Ida brukade lyssna på när vi var mindre, minns att ni gjorde det i Rudsjö i alla fall men kan fan inte komma på vad han heter! Namnet var någonting med E.. kan ha varit i förnamnet eller efternamnet eller både och.

Svar: Hehe njaa det finns nog ingen chans att jag blir bättre än dig. Mina bakresultat har ju fortfarande en tendens att antingen bli väldigt lyckade eller väldigt misslyckade. :P Hmm, minns du inget mer om den där snubben? Den första jag kommer och tänka på är ju Eddie Meduza men antar att det inte är han. :P
Elisabet

2014-04-16 @ 08:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0