Måndag

Jaha.. Då var man ett år äldre. Eller snare ett år och en dag. Känner mig då inte annorlunda. Och 26?! NÄR blev jag det?? Alltså jag vet ju att svaret är igår... Men jag syftar snarare till att jag känner mig nästan lika barnslig som för 5 år sen. Hehe. :) 
 
Nåja, efter en fin och trevlig helg är det dags att återigen kasta sig in i vardagslivet. Känns både bra och trist. Trist att helgen tagot slut, den kunde ha fått fortsätta i all oändlighet (nästan). Men samtidigt skönt att saker och ting rullar tillbaka i samma gamla spår. Dagen kommer spenderas på praktiken. Ska dock försöka komma ihåg att boka gymmet. Hade en vansinnig träningsvärk i ena vaden igår, jag haltade fram (??), det gjorde sååå ont! Men idag är det bättre så då är det nya tag som gäller. Om det finns någon ledig tid dvs. :)
 
Jahopp, det var väl vad jag hade att komma med. Bortsett från min födelsedag så har det ju inte hänt något särskilt. Praktiken rullar på och nu har jag bara 8 veckor kvar, räknade ut igår att jag har redan varit där i 11 veckor. Knasigt vad fort det går. Jag söker jobb titt som tätt och spanar efter flygbiljetter. Mer än så är det liksom inte. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Ibland brukar jag komma på att ni är 26 och 28. Fan vad gammalt tänker jag. Men jag blir ju 24 och det är inte så mycket bättre haha.

Svar: Hehe I know, jag tyckte du nyss va tolv liksom. :P
Elisabet

2014-04-07 @ 09:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0