Halkar

Mmmh.. Nu har jag visst börjat halka på betygen. :S Efter att ha öppnat starkt med 4 av 4 (VG) så trillade jag ner till 3 av 4 (G+). Fast egentligen är jag överlycklig att ens få så bra eftersom jag hade så mycket problem med uppgiften. Men det känns väl lite surt att mitt VG just seglade ut genom dörren. :( Men men, fick ju det på hela första delkursen så det kan jag väl glädjas åt. Och egentligen är det ju bra så länge man bara får godkänt (skriver jag och tänker förnöjt på mitt VG i den andra C-kursen). :)
 
Idag är det återigen praktik som gäller. Goodie. Överväger dock att släpa med mig mina böcker för att plugga lite. Får se hur det blir. De väger ju en del så jag är ju inte helt motiverad att cykla med dem på ryggen. Sen håller jag tummarna för att mina älsklingar får en tid på bvc idag. Känns tveksamt men kanske nån gång under veckan i alla fall? Malva har så förbaskat med "utslag" (torrfläckar). Armar, ben, rygg, hals, nacke, mage och nu har det även börjat sprida sig till ansiktet.l Stackars lillan, de är överallt. :( Men hon verkar dock inte störas av det, men en del är så fruktansvärt torra och vi smörjer och smörjer, salvan räcker precis för stunden men sen går det utför igen. Är tanken att man ska smörja en gång i timmen eller?! Nä, nu får det vara nog! Åter till bvc som sagt, troligtvis behöver vi någon annan salva. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Jag fick tillbaka en av mina tentor igår i en fördjupningskurs. I den grundläggande kursen fick jag A. I fördjupningskursen fick jag precis E... haha det märks tydligt när engagemanget försvinner :P

Svar: hehe ja, och när det blir svårare.
Elisabet

2014-04-02 @ 08:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0