Flyga

Hmm, tågbiljetterna till jämtland i sommar kostar multum. Landar på minst 3000 kronor. Vilket är ungefär det dubbla jämfört med vad det brukar kosta. Så jag tog och undersökte vad det skulle kosta att flyga. Från Gbg till Östersund kostar det ca 2200:-. Det är dock väldigt underligt det här. Jag fick tips på praktiken om att kolla upp flyg från ängelholm, sagt och gjort, gjorde det på praktiken och då skulle flyg tur och retur från ängelholm kosta 1800:-. Lysande! Men när jag kom hem och kollade upp biljetterna igen så kostade de helt plötsligt som billigast 2500 (men då var jag tvungen att ändra på datumen för att få det så billigt). Snacka om störigt!
 
Men men, ska avvakta med att boka för att se om biljettpriserna sjunker. Tror tåget kommer bli myyycket billigare när vi kommer närmare avresedatumet, som det är nu är det ju över 3 månader tills dess. Men jag känner mig mest sugen på att flyga. Tåget tar ju minst 12 timmar att åka medan flyger tar ca 3-4 timmar (inklusive väntetider och sånt). Så det skulle ju minska restiden markant. Skönt för både mig och Malva. Men hur är det att flyga med småbarn då? :S Alla kan ju få besvär p.g.a. trycket som blir, men Malva kan ju inte berätta om hon mår dåligt. Å andra sidan så lär jag ju märka på henne om hon får ont i huvudet eller blir åksjuk osv. Åååh, beslutsångest. Flygtiden uppgår väl ändå till typ 2 timmar totalt, en timme till sthlm och sen en timme till östersund (tror jag). Så man flyger ju inte i 3-4 timmar utan man väntar ju också. Hmm. MEN om vi flyger så får hon inget eget säte utan måste sitta i mitt knä, åker vi tåg kan man ju boka nattåg och dela på en säng. Men det känns ju inte särskilt troligt att jag skulle få Malva att somna på ett tåg. Eller så skulle det gå. Jaja, jag vet inte. Vi får se. Vill ju ha en så kort och smärtfri resa som möjligt. Men det får ju inte vara för dyrt heller, finns ju roligare saker att lägga pengarna på än biljetterna. 
 
Jahopp, nu ska jag väl gå och borsta tänderna. Ska snart bege mig till praktiken. Ska försöka komma iväg hemåt tidigare idag så vi hinner röja här hemma och göra smörgåstårtan. Ska bli så skönt att få helg sen. De senaste två (tre med den här) dagarna har varit så himla stressiga. Inte på själva praktiken utan på tiden efter praktiken. Ska bli skönt att slippa det. 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0