Yes! Freeeedag!

Äntligen fredag! Tjohoo! Fast utöver att jag får ha Mattias hemma mer (och Malva förstås) så är det ingen större skillnad för mig. Vädret är skit och jag känner mig krasslig. Pratade i mina nya hörlurar (on ear variant). Vet inte om de är för små eller om det är för att jag har glasögon på mig men de trycker åt om huvudet/öronen så efter ett tag får jag ont och idag fick jag ont i huvudet och blev yrslig. Yrseln lär ju knappast bero på hörlurarna men den är ändå besvärande, oavsett vad som orsakade den. Känns även som om någon sitter på min bröstkorg..? Och nej, det är inte ångest. Eller jag tror inte det är det i alla fall. Känns inte som det. 
 
Jag har roat mig med att städa lite och ska snart väcka lillosten så vi kan åka och hämta Malva. Sen bär det av till City gross. De bjussar på julmat så jag tänkte snylta lite samt investera i lite mer och mindre onödiga saker innan vi åker hem igen. Sen går jag nog inte ut mer idag. Om inte Mattias vill bli hämtad. Är ju som sagt inte världens roligaste väder. Han är förresten kontaktbar igen. Nu när jag har en ny, än så länge fungerande telefon så fick han ta gammelskrutten. Den är trött och opålitlig men det går att ringa på den. Oftast i alla fall.
 
Det var det. Dags att väcka lillosten (hon hatar förresten fortfarande bilstolen. Känns inte som om det kommer gå över någon gång snart). 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0