Väntans tider. Så att säga.

Jahopp. Idag åker vi. Eller i natt rättare sagt. Efter lite velande fram och tillbaka om när vi ska åka så har vi slutligen beslutat oss för att köra vid midnatt (på så vis kommer vi förhoppningsvis fram en vettig tid). Så den här dagen går mest ut på att vänta. Och packa förstås. Blev en sista tur till Fagerdal också. Elsie sov så hon fick vara kvar i Hammerdal så åkte jag, Mattias och Malva dit och fikade hos min morbror. 
 
Vi ska försöka lägga oss hyfsat tidigt (men det beror ju mycket på barnen också) och sen ställa ett alarm så vi kommer upp och iväg. Är lite osäker på hur resan blir för barnen. För deras skull är det allra bäst att enbart köra nattetid. Men nu blir det ju både natt och dag. Så på slutet lär nog båda vara uttråkade. Men varken jag eller Mattias har lust att komma fram tidigt på dagen för vi kommer vara så trötta då. Är skönare att få köra lite dagtid också. Så istället för 13-14 timmar av totalt mörker (körtidsmässigt) så blir det kanke runt 9 timmar och sen lite fler timmar med ljus. Goodie. 
 
Men innan dess ska vi käka middag: köttbullar. Mohahahaaa!! (Ida och Mice åkte hem igår se de missade det, hehe). Sen ska vi packa ihop det sista och ställa i hallen så det bara är att bära ut i natt (packar några enstaka saker redan ikväll).
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0