Ingen sovmorgon

Malva tyckte det var en utmärkt idé att gå upp kvart över 6 i morse. -_- Det tyckte varken jag eller Elsie. Den sistnämna blev så ledsen att hennes goda morgonhumör lyste med sin frånvaro. Ibland brukar jag få ligga kvar ändå för Mattias brukar hinna arrangera tjejerna (eller åtminstone en av dem) och ändå hinna med sin frukost. Men i morse var Elsie så himla sur så jag kunde inte med gott samvete (eller gott humör för den delen) ligga kvar i sängen.
 
Fattar inte att Malva inte är trött. Hon hade svårt att komma till ro igår (Elsie lika så, hon och jag var uppe till efter 22). Och i natt när jag nyss lagt Elsie igen vid 02:40 så började Malva gny inne i sitt rum. Medan jag låg och försöka sova hörde jag:
 
"ååh. Ååhh, neeejh. Ååh" Prassel.. DONK!!! 
 
Följt av en hel del tårar. Jag flög nästan upp ur sängen medan jag mumlade diverse svordomar och undrade var tusan det var som hände. Stackars lillskruttan hade ramlat ur sängen (?!). Jag fattar inte riktigt hur hon lyckades med det. Det är ju kanter runt hela hennes säng. Men hon låg på golvet nedanför sängen. Inrullad i en filt och grät. När jag kom in och lyfte upp henne så frågade hon mig förvirrat vad som hade hänt.
Huvva, stackars liten! Tror inte ens hon var riktigt vaken. Hon somnade då om direkt när jag la ner henne i sängen i alla fall. 
 
I skrivande stund leker tjejerna och jag har landat här för att undersöka lite öppettider (och blogga, uppenbarligen). Är shopping som står på menyn idag. Måste inhandla Mattias julklapp denna vecka så är lika bra att göra det idag. Trots att jag knappt bestämt mig än för vad jag ska köpa. :S Blir även ytterligare en tur till Biltema i hopp om att de återfunnit bubbelplasten. Känns dock inte jätteroligt att åka dit själv med båda tjejerna. Malva kommer bli helt sjövild där inne. Det är så stort, så mycket saker, leksaker vid ingången och folk överallt. Innan vi är klara är hon säkert bekant medsamtliga som är där. Jaja, jag ska väl inte sitta här och lata mig. "Back to work", eller nåt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0