Som alla säger

Ny dag. Nya tag. Som alla säger. Det var meningen att jag och Elsie skulle åka till biltema och handla idag efter vi lämnat av Malva på dagis. Men jag kan inte för något i världen komma ihåg vad tusan jag skulle köpa?? Galet frustrerande. :(  Så det slutar eventuellt med att jag åker till affären och köper saffran. Men jag tvivlar på att jag ens gör det. Tänkte baka lite till helgen/i helgen för på måndag är det avslutning på dagis och i år får man fixa fika själv. Nu behöver man ju inte vara så ambitiös att man bakar själv. Affären har ju massor med gofika, men jag har ju inte bakat något med saffran på eeevigheter så då kan jag lika gärna passa på nu. 
 
JAA! NU KOM JAG PÅ DET! Hihi, jag skulle ju köpa lite bubbelplast! :D Hade tänkt börja plocka undan porslin och såna grejer som vi inte använder särskilt ofta. Har lyckats fylla fyra flyttkartonger än så länge. Och det är ju ingenting så jag tänkte göra ett ryck idag och fylla någon till. Kan dock inte ta alltför många för vi har ingen plats att ställa dem på. :S För tillfället står samtliga i Malvas rum (på bordet så det påverkar ju inte hennes lekyta något. Än). Fast jag vetetusan om jag ens vågar ha någon låda där inne i Malva-höjd. Hon är en pillerfia utan dess like så vad som än står där inne måste vara något tåligt. Och tåligt eller ej.. Det brukar sällan räcka när hon är i farten. ;) 
 
 
Uppdatering:
Givetvis var just bubbelplasten försvunnen. De håller ju på att bygga om där så det är lite rörigt (och enormt!). Hade en (och en halv. Tror halvan var ny för han var mer förvirrad än jag. Haha) ur personalen som for omkring och letade efter den åt mig. Inte kunde jag bli sur heller för han (helan) var så himla snäll och trevlig och sprang omkring över typ hela biltema och letade. Datorn samt en ur personalen sa att det skulle finnas vid kassan. Han i kassan sa att det skulle finnas vid "plocka själv- lagret" och en tredje person sa att det skulle finnas vid fritid. Men Bubbelplastens frånvaro var ett faktum. Så jag fick åka hem tomhänt. Med tröstande ord från en kassör som sa att nästa gång fick jag köpa dubbelt istället. Tyvärr hjälper ju inte det mig nu. Elsie är ju fortfarnade inte jätterolig att sitta in och ta ut ur bilen så jag åkte hem. Struntade i affären och strunade i Jula, trots att jag är 100% säker på att bubbelplasten finns där med. Den är dessvärre dyrare. Man får mycket mindre plast. Tror det var 5 meter. Men från biltema fick man 10 meter... 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0