Sömn och skola och sån där.

Gaaah! SÖÖÖÖÖÖMN! ZzzzZZzzzZZZZzzz! 
 
Elsie är inne i nån utvecklingsfas. Fortfarande. Malvas sista riktigt extremjobbiga period pågick när hon var runt 7-8månader tills hon var 10 månader. Elsie är bara 8½... :( Som vanligt hann jag inte ens somna innan hon började stöka första gången, det var strax efter 23 (notera att jag gick och la mig en HEL timme innan dess. Typiskt mig att ha svårt att somna). Från 23-5 vaknade hon och stökade 5 gånger. Sen vakna Malva och var helt hysteriskt ledsen också en gång. Men det botade jag genom att lägga henne i vår säng. 
 
När Elsie vaknade vid 05:10 var jag både sur och trött så jag tvingade helt sonika upp Mattias. Inte för att det gjorde någon större skillnad. Jag och Malva fick slumra vidare i ungefär en halvtimme för sen gjorde Elsie illa sig på något vis och började skrika förfärligt. :( Då var klockan 05:45 så jag pallrade mig upp och nån minut senare kom Malva också. Så vi alla lär nog vara rätt så trötta idag. Tycker lite synd om Mattias som måste jobba hela dagen (och antagligen jobba över) och ha varit vaken sen fem. MEN jag tycker ännu mer synd om mig själv. Han har kanske nån dålig natt per vecka/varannan vecka (och då är den dålig i den meningen att han vaknar av barnen, han behöver oftast inte ens kliva upp ur sängen). Jag har jobbiga/dåliga nätter nästan jämt. Men men. Överlevde jag Malvas första år så kan jag överleva nästan vad som helst. :)
 
Jag har förresten kommit in på skolan. Känner mig extremt kluven och vet inte alls hur jag ska göra. Sista svarsdag är den 18e december så jag har i panik bokat in ett möte med en studievägledare den 16e. Ja, samma dag som vi ska till jämtland. De sista dagarna innan vi åker kommer bli något stressiga;
 
Vi ska alla hinna klippa oss (förutom Elsie då), vi ska hinna med Gekås, luciafirande på dagis, ev. julavslutning på dagis och bvc-besök. Och vi måste förstås packa också. Blir lite snurrig bara jag tänker på det. Ja just ja, jag ska träffa psykologen också. Det mötet känns väl sådär. Är sista gången vi träffas för sen kommer den ordinarie tillbaka. Jag hade kunnat få fortsätta gå hos samma om jag ville men då måste jag åka ända till Getinge. Det har jag inte riktigt lust med. Så det är bara att hoppas att det funkar lika bra med nästa.
 
Jaja, nu ska jag dansa lite min min hoppetossa (Elsie har nu kommit på att det går att hoppa/gunga sig fram i gåstolen). 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0