1 december

Då var nedräkningen igång på allvar. Förmiddagen spenderades på reseande fot (jobbuppdrag) och eftermiddagen spenderades med att summera/ rapportera om förmiddagen. Typ. 
 
Men kvällen avslutades i alla fall med lite tv-mys med familjen. Vi kikade på julkalendern. Jag tyckte det var lite annorlunda mot för andra år. Tror det kan bli bra. :) Malva tyckte i alla fall det var spännande, men jag är osäker på hur mycket av allt hon tog till sig. Sen blev hon rätt så glad över att hon fick en julkalenderspresent. Nu har vi ju redan dragit igång den karusellen så i år går jag all in och har även fixat en till Mattias. Men nästa år hoppar vi nog det för det är så himla mycket jobb. 
 
Jag försökte förklara för Malva under eftermiddagen vad kalendern var för något och varför hon fick presenterna. När hon först fick syn på dem och fick veta att de var till henne så blev hon överlycklig och gissade att hon skulle få dem för att hon fyllde fem år. Haha lilla sötfian min. 
 
I morgon ska jag tack och lov inte göra nånting alls. Det stämmer väl inte helt. Men jag har inga måsten som är skrivna i sten. Skönt! Det enda jag ska göra är att ringa och tigga till mig en frisörtid till mig och Malva (Mattias får minsan fixa sin själv) samt dammsuga. Är inte helt bekväm med att lägga Elsie på golvet längre och då är det hög tid att städa. Idag kom jag på henne med att snutta på lite hushållspapper som hon hittade på golvet i Malvas rum (Malva är boven i dramat för hon tog en tuss och rev sedan sönder den i en massa småbitar och jag lyckades uppenbarligen inte lokalisera alla).
 
I morgon kommer förresten kanske min nya telefon. Hoppas! Fast det finns en sak jag ser fram emot ännu mer. Det är Elsies stol. Guuuud vad jag längtar tills den kommer! 
 
Uppdatering:
Idag är det förresten fem år sedan Mattias träffade Ida och Mice för första gånge (nej, jag kom inte ihåg det bara sådär. Av ren nyfikenhet gick jag tillbaka i bloggen och kikade). 
 

 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0