Prylar

Idag kom min telefon. Är det konstigt att jag tror jag ångrar mig innan jag ens prövat den? Åh den här dumma beslutsångesten! :( 
 
Men alla lovsjunger den ju hit och dit, så jag får väl hoppas att det inte bara är betalad reklam utan faktiska åsikter. Ska dock investera i ett sånt plånboksskydd. Den här varianten (en samsung edge) har ännu sämre kantskydd än den förra jag hade. Och vi vet ju alla hur det gick med den.. Okej.. ALLA vet kanske inte det så jag kan summera det hela: det gick skitdåligt! 
 
Igår kom Elsies stol. Så fort smsaviseringen kom så "slängde" jag ut Mattias för att hämta den (den var beställd i hans namn, annars hade jag gjort det själv). Efter lite bökande var den installerad. Den sitter rätt bra. Stabilt. Stabilare än Malvas stol. Men tyvärr var inte Elsie särskilt imponerad av den idag. Har fått sätta i och ta ur henne tre gånger ur den idag (än så länge). Och hon skriker, gråter och ålar sig varje gång. Jag måste typ brotta ner henne och hålla fast henne för att sedan försöka spänna fast henne. Bökigt, och hon blir som sagt väldigt ledsen. :/ Men jag tror dock att hon var hungrig i morse (hon fick inte sin frukost förrän efter jag lämnat Malva på dagis (för Elsie tog sovmorgon)). Så jag har lite hopp om att det ska gå bättre nu i eftermiddag när det är dags att hämta Malva. 
 
Jahopp. Nu har lillskruttan vaknat så jag tror jag ska släpa med henne ut till eurostop innan vi ska hämta Malva igen. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0