En vandrande styggelse..




Drömde något i natt, kan inte för något i världen minnas vad.. Men känslan som fanns kvar i luften när jag vaknade skvallar om vad det var.. Kanske lika bra att ja inte minns..

Idag ska jag ta och ringa Mr Lägenhet =)



Igår vart det två långpromenader också.. =) Rätt skönt, var ute runt 3 timmar totalt.. Blir nog en sväng idag också.. =)
Efter promenixarna så var det bio som gällde.. Såg "män som hatar kvinnor".. Det var så mkt folk under första visningen så de visade den en gång till.. Då var det betydligt mindre folk.. Typ10 stycken totalt som såg den eller nå sånt.. Mysigt när det inte är så mkt folk.. =) Filmen var iaf jäkligt bra.. =)  stundvis obehaglig, men det var ju förmodligen det som var meningen också.. Om Sverige fortsätter att ploppa fram filmer som den här så måste jag nog ta och se över min bedömning ang. svenska filmer..
Så till helgen visar de Benjamins Buttons otroliga liv.. Ifs har jag ju redan sett den för en mindre evighet sedan.. Men den tyckte ja ju också om så det kanske blir ett biobesök till.. =)




Hmm.. är sugen på teparty ikväll.. Men inte ensam..
 Teparty ngn??
 







Hmm.. jag börjar allvarligt tröttna på hur löjligt ful min blogg är.. Men jag fattar ju ingenting av allt det där.. =/ Tror jag ska ta och leja ngn för att få ordning på eländet..
Mmh.. En utmärkt idé =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0