Musik som berör



Hmm.. Alltså i princip all musik är ju bra.. Men så finns det ju musik med det där lite extra..
Har lyssnat på några låtar med just det innehållet.. Vet inte riktigt vad som skiljer dem från den andra musiken..
Det är ungefär som en riktigt bra personkemi.. Musik som petar dig i hjärtat, stryker dig fingertopps lätt på både gömda och glömda platser..



Hmm.. Fick ta del av en del intressant, och förvånande information idag..  Det var faktiskt en smula oväntat.. Men det satte definitivt igång kugghjulen.. Ämnet kan vi väl kalla överseende och förlåtelse av.. hmm.. händelser.. hmm..?! 




Sov till 10 idag.. Fy skäms på mig.. =/  .. Men jag har faktiskt inte sovit så överdrivet länge ändå.. Fick fnatt igår och kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken.. Så jag slutade lästa först strax efter 4 i morse då boken äntligen var slut.. Fattar inte vad det tog åt mig, för SÅÅ bra var den inte ens..  Nåja, ska påbörja en ny idag.. =)

Fick ett trevligt återseende idag också.. trevligt låter tråkigt.. men "kärt" låter ju fel.. =/ Men det var iaf roligt.. Länge sen sist.. =) Vissa har bara den förmågan.. Förmågan att skapa leenden ur tomma intet, typ..
Lr så är det bara för att det finns ju vissa man bara gillar skarpt.. =)  
Oavsett vad andra dömande typer råkar ha för åsikt..



Hmm.. Varje kväll när jag går hem så fantiserar jag nästan alltid som så sjuka saker.. =/ Om Fantasifoster, monster och döden.. Nu är ifs döden snarare ett tillstånd än en person.. Men ändå.. Men jag börjar väl bli lite för gammal för sådant?! Å andra sidan så är det ju inte så konstigt eftersom jag alltid verkar finna mig boende med en kyrkogård eller begravningsplats som granne.. =/
Men snart ska monstren väck..
Borde få kika på lägenheten snart, med lite tur kanske ja kan flytta in redan 1a april.. =)
Blir ifs dubbel hyra en månad, men en hyra på 5600.. urk.. men det kan ja nog leva med.. I längen så spar ja ju pengar på det hela och det var ju det som var meningen.. =)
Fast ja bor nog kvar i min nuvarande lägenhet en bit in i april, även om den är längre bort från "byn"...  Är tveksam om ja kommer komma åt min säng redan i början på april.. Och jag har då inga som helst planer på att sova på golvet.. Inte om jag inte aboslut måste förstås.. Men den dagen, den sorgen..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0