I guess your lips are dead


Jaha.. Vad har hänt sen sist?
I lördags vart de film med Amanda o Mikke.. Vi kikade på Bolt =)  Helt suveränt bra film!
Jag trodde inte jag skulle gilla den så mkt eftersom det var på svenska, men den var bra.. Karaktärerna var fullständigt underbara! =) "Fattar du fett med knas?"
Så Bolt måste alla se! Och medan ni gör det, så kom ihåg att akta er för "Den hemska kraften i cellplasten" haha! =P


Utdrag ur sms:
"Haha ja den är faktiskt jävligt bra .. men att du faktiskt skulle överge dina snuskiga böcker och fantasier för en barnfilm gör mig riktigt stolt över dig ;) tummen upp för dig..." 
haha =P


Idag fick jag två trevlig samtal.. Först från Mr Lägenhet.. Han skulle hört av sig igår men råkade uppenbarligen glömma detta.. Men ikväll blir det av, ikväll ska jag kika på lägenheten.. Och som om inte det vore bra nog! Jag fick ett ytterst uppskattat samtal ang. jobb.. Så nu har man blivit erbjuden två platser.. =) Fast jag kan ju bara ta en så klart.. Lite irriterande att jag måste välja den som ger mig mindre procent.. Men men.. Det går nog att kompensera med lite hjälp från Åshamra.. =)




Snart bär det av hemmåt... Ska fortsätta mitt städprojekt som jag påbörjade igår.. Men det fick ju ett abrubt slut då dammsugaren helt enkelt bestämde sig för att säga upp beksantskapen med mig.. Men men.. Jag vet nog hur man tas med såna där kinkigheter.. moahahahaa.. Det finns ett ord för det: mutor!


Känns som om jag glömt något, ja just ja:
Det råder fullständigt Greys Anatomy förbud i min lägenhet.. Plågsamt, men sant.. I natt drömde jag en vansinnig dröm som hade vissa anknytningar därifrån.. Så.. Inget mer Greys för mig på ett tag.. Förutom på onsdag förstås för då är det ju från 5e säsongen.. =P







Hmm.. Jag har inga pengar på telen längre.. tråååååk... =( Bara en massa, massa, MASSA gratis sms.. =/ 
Så nu vill jag ha massor med sms.. Hehe.. Massvis.. Feel free att terra mig =)
Fast inte med en massa konstiga psykgrejer.. Då får det va.. =P


1 Maj drar jag härifrån en sväng.. Fan va Nice =D
Lita på att jag längtar   =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0