Finito

Det blev ingen film ikväll. Ida & Mice gick och la sig tidigt och jag började läsa The Exile. Som jag för övrigt läst ut nu. Tog typ 1 timme, max 1½. Känns lite snopet eftersom jag väntat på boken i typ en vecka :bigeyes:
Men det var ju som sagt mer som en serie än som en bok. Men det var rätt kul. Karaktärerna såg sällan ut som jag förställt mig, ibland var de lika, men oftast inte. Men nog blev det lite fnissande för den var stundvis ganska rolig:P (vilket den iofs också borde vara eftersom originalboken är stundvis apkul :P)



Något som jag däremot blev lite besviken över var att jag hade väntat mig att den skulle  täcka i princip samma tidsintervall som Outlander. Men den här boken är slut redan då Jamie bestämmer sig för att de ska resa hem till Lallybroch. Jag hade verkligen velat se hur de fått till Lallybroch. Men jag får väl nöja mig med min egen uppfattning om hur det ser ut där. Men kanske det kommer en uppföljare. Vem vet. Jag är tveksam om boken är värd nära 200:-, men om de publicerar en till så lär jag nog köpa den med :P

Näe.. Nu ska jag läsa An Echo in The Bone, som jag förövrigt började med häromkvällen. Är så mycket jag glömt ur den så jag kände att det var dags för en påminnelse :)
Kan inte fatta hur någon kan skriva så underbart bra.
Kommer vara min gamla högstadielärarinna evigt tacksam för att hon introducerade mig till böckerna :thumbup:

Som sagt, mer läsning.

Tjillevippen ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0