slut på existensen


Hmm.. Enligt datorn så finns inte min blogg..?

Nåja, det får bli ett senare problem.
Är Pirayavakt idag. Han är inte så våldsam men vansinnigt gnällig. Hade just fått honom att slappna av för han har gått på hetvarv. Han hade lagt sig till ro i ena fåtöljen och jag pratade lite lugnade med honom. DÅ!
GISSA?!

Givetvis ringer Mices alarm precis då så Cola får frispel och KABOOOM!
Nu är han uppe i varv igen. Jag som hade tänkt plugga. WROAR!!

--------------------------

I natt drömde jag om en rött. Jag var på någon sorts socitetsfest och drack champagne och temat var röda kläder. Allt jag bar rött. Det var någon där som gav mig ett par skor som jag skulle ha till min klänning. Det var de värsta skor jag sett! Alltså de var jättesnygga, men konstiga på samma gång, Skulle inte förvåna mig om det redan finns såna skor, men det omöjligt vara bra för kroppen. Klacken var jättehög, men de hade ingen platå, vilket resulterar i att man måste gå på tå i skorna, verkligen, PÅ tå. Men skorna var verkligen snygga. De var givetvis röda. Ska se om jag kan rita upp en bild av dem och lägga ut, för det är så svårt att beskriva dem. ^^

Update:

Gjorde ett försök att göra en enkelt ritning av skorna ur drömmen:



Haha, jag vet att det är sjukt fuuuuuuuuuuuuuuult! xD

Men de var faktiskt snygga i drömmen :P



Nu inleder jag projekt 'oskadliggör lillfisen'
Wish me luck!




Kommentarer
Postat av: amanda sofie

låter som dom jag visade dej förut :) fast den här sidan har inte kvar några röda nu. JiFashion4U.se klicka på skor, sedan på pumps, och sedan på 13,5-18 cm, så är dom längst ner till öger. om det var dom :P det var den sidan dom as snygga skorna var som vi blev så sur över att dom hadde öppen tå ^^(Teeze-16)

2010-10-03 @ 21:19:37
Postat av: Svar

hmm, kunde inte hitta dem, men jag försökte mig på att rita av skorna ur drömmen som ja lägger ut här. Hehe, det blev megafult men jag besitter ju ingen större talang vad det gäller målning och sådant och att det var i paint underlättade ju inte det hela direkt :P

2010-10-03 @ 22:25:12
URL: http://elajsans.blogg.se/
Postat av: amanda sofie

det är sånna :) fast jag har bara sett dom i pumps och boots varianter. inte med remmar förut :) men det är samma sula och klack :)

2010-10-03 @ 23:36:04
Postat av: amanda sofie

googla fetish skor så kommer liknande upp på första sidan :P

2010-10-03 @ 23:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0