Allt har sitt slut


Hela den där 'liiite bättre'- grejen jag hade för mig i morse har gått över.

Inspelningen gick väl sådär, det var kul.
Men stress stress STRESS! Säger jag bara.
Sen träffades gruppen av storlek gigantikus för att organisera oss lite, det visade sig att jag hade fel, vi är fler än vad jag trodde för vi är 21 stycken. Nåja, vi delade upp oss i undergrupper och sedan försvann alla. Då insåg jag och övriga i min grupp att vi inte har någon aning om nånting. Så vi beslutade oss för att söka upp vår lärare. - Läraren som för övrigt måste vara guds gåva till folket. Och nu syftar jag inte på att det skulle existera några utomjordiska pedagogiska krafter hos honom. Det är inte troligt eftersom det vara är svårt att fokusera när han pratar. If you know what I mean... :P Nåja, han var så klar inte där. Vi väntade i 1½ timme och sedan gav vi upp det och beslutade oss för att göra helg.
Mitt tåg var givetvis överfullt av folk, jag har aldrig varit med om att det varit så mycket folk på tåget förut, helt vanisinnigt :bigeyes:
Efter att jag stått hela vägen till Falkenberg (som förövrigt inte är så lång, men tillräckligt lång för att det ska vara jobbigt) med en arm i en onaturlig vinkel så hade jag ont också.
Sen när jag precis började cykla hem från stationen så var det en låt som jag är superless på som spelade i min mp3, jag bytte och då dog eländet för batteriet var slut. Vilket resulterade i att den jäkla låten fastnade på hjärnan så jag fick lyssna på den på repeat i mitt minne hela vägen hem :(

Nu blir det snart middag.
Ikväll ska jag INTE plugga.
Men kanske se på Vampire diraries och Greys för det måste ha kommit ut nya avsnitt nu (A)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0