Tillbaka till verkligheten

Usch vad jag saknar att ha en stekpanna! Och en ugnsform för den delen. Måste nog bli en sväng till Gekås så snart ekonomin tillåter.

 

Skolan satte igång på allvar igen idag. Det hela inleddes med ett seminarium vilket låter betydligt värre än vad det var. Jag blev löjligt stolt över min grupp då vi var en av få grupper som blev godkända vid första försöket, dock var det precis på gränsen, men ändå :)

 

Har spanat lite på kurslitteraturen och känner mig smått illamående, den är SVINDYR!!! ;( En av böckerna kostar strax över 1000lappen, man kan ju tycka att det är det inte gör så mycket eftersom vi får extra mycket från csn den här månaden, men de extra pengarna hade ju jag tänkt använda för att åka upp till jämtland och hämta mina saker. Ska se om jag kan komma över bokeländet här på bibblan.

 

Snart blir det en sväng på maxi och sen hem och mysa med lillfisen lite innan jag åker vidare hem till älsk i vallås, eller åker och åker. Vi har så fint väder idag så jag kanske borde passa på att försöka orientera mig dit till fots, är dock inte riktigt säker på om mitt lokalsinne klarar av den påfrestningen men jag måste ju lära mig hitta någon gång (Y)

 

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0