freitag


Fredag.. Jahopp..?

Idag blir det plugg, tänkte försöka bli färdig med kapitlet idag, å andra sidan har jag inte ens börjat än så vi får väl se hur det blir med den saken, men i värsta fall så har jag ju helgen också. (Y)

Men innan jag kör igång med pluggandet tänkte jag diska här och sedan åka hem till lillfisen i Nyhem och städa lite och sen blir det plugg. Kan ju lika gärna göra det hemma så får hon lite sällskap med :)
I em/kväll kommer M och hans föräldrar förbi för att kika på mina fönster. Tack och lov att det finns människor som faktiskt tar tag i saker, jag har knappt reagerat på att jag bara har en filt hängandes över fönstret. Å andra sidan så känns inte min lägenhet riktigt som ett hem heller. Snarare en renoverad skrubb med en filt över ena fönstret. Men det blir nog annorlunda när jag får alla mina saker, och framför allt min säng :thumbup:

Har lite beslutsångest över om jag ska ta bussen eller om jag ska cykla hem. Men jag vet inte riktigt hur det blir om jag cyklar för jag ska släpa med mig en sop också, tänk om jag råkar slå ner någon med den :question: å andra sidan så finns det väl risk för att jag slår ner någon med den på bussen också. Hmm, tricky tricky..

Nåja.. Snacka om I- landsproblem. Tänk de stackare som inte kan ta bussen, och inte ens har en cykel.
Inte ens en sop.


Fast jag har i och för sig inte heller någon sop (jag ska bara låna en) :bigeyes:

Aja.. Jag kan ju hålla på med det här babblet i en hel evighet, ordbajseriet har inget stopp :thumbdown: så det är lika bra jag kilar iväg.

bye bye then


Kommentarer
Postat av: Anonym

trä den genom pakethållaren så skaftet är framot. och ser ut som en sånn där stång som är på killcycklar. och knyt fast toppen av skaftet i metall röret nedanför styret. då sticker den bara framåt och bakåt och ska inte vara några problem. kommer dock kanske se ut som att du leker att du flyger på en kvast som häxorna gör ^^ men det är nog det mest praktiska. smart va :P

2011-01-28 @ 16:51:05
Postat av: Svar

Ja det var en bra idé (Y) att jag inte tänkte på det. Det slutade nämligen med att jag tog cykeln ändå men höll i sopen i ena handel hela vägen och det var ytterst opraktiskt för att inte tala om svinkallt om handen :S

2011-01-29 @ 15:37:14
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0