Plåga

Gaaah! Plåga!!

Det är 10 minus ute!! Brrr! Cyklade till affären och det kändes som om skalpen skulle slitas av huvudet. INTE okej :thumbdown:
Och jag som ska hem till lillfisen och bjussa henne på lyxmat. Ska dessutom släpa med mig 5 kg kattsand för jag köpte den här i Vallås eftersom jag numera försöker undvika att handla på Maxi. Det är dyrt, det är nästan alltid lång kö och dessutom så måste man gå och gå och gå i tusen år innan man ens når maten. Blir nog bussen idag för min del
Men på tal om kattmat. När jag var på affären för att inhandla diverse förnödenheter så blev jag värsta bundis med en annan kund. Hon var supertrevlig och lite kort i rocken (det hela inleddes nämligen med att jag fick plocka ner kattmaten som stod så högt att hon inte nådde den). Hur som helst hade vi en intressant pratstund om kattsand och om att vara vilse i affären, hehe. Människor är så trevliga här :)

Dock retade jag mig lite på att pensionärsmaffian tycktes vara ute idag. Alltså, jag VET att det tar lång tid när man är gammal och att det måste få göra det. Jag har trots allt jobbat med gamlingar i flera år. Men det är så irriterande att de nästan alltid är i vägen. Och det är livsfarligt när man cyklar! För när man plingar är det knappt att de hinner flytta sig ur vägen, oftast hinner de inte ens det utan man måste sakta ner farten jättemycket för att inte köra på stackarna och det är inte så jäkla kul om det är uppförsbacke. Nu kan man ju tycka att man ska plinga lite tidigare då så att de faktiskt hinner flytta på sig. MEN HALLÅ!!! De hör ju inte plingan då!! :bigeyes:


Aja.. Nu kan jag inte skjuta upp det längre. Dags att bege sig till infernot i Nyhem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0