home sweet home


Är äntligen hemma. Resan blev inte riktigt som planerat. Kunde inte landa i Göteborg på grund av vädret så vi blev omdirigerade till Stockholm,. Där fick vi invänta bussar. Den första kom förtidigt och blev smockfull på tre röda och den andra kom givetvis försent. Så jag har suttit på en buss mot Göteborg hela natten, kom fram strax före halv 6 i morse. Då hoppade jag på det gamla hederliga öresundståget hem till Falkenberg. Som för övrigt inte är hemma så länge till för idag åker jag in och hämtar nyckeln, great succes :thumbup:
Sen idag när Mice har tid har han lovat att ställa upp och köra dit mina kläder och 'sängen' etc. LÄNGTAR som en galning :D :D Dock har jag inte så mycket att inreda med :S
Sen ikväll bär det givetvis iväg hem till älsk en sväng med
Bilder och en fullskalig rapport om resan får ni senare, nu ska jag köra igång en tvättmaskin, duscha, packa samt försöka skaka lite liv i mig själv. Vem var det som sa att man får sova/vila när man är död? Ack så rätt den människan hade, men jag hade bra gärna velat ge honom/henne en saftig snyting.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0