Lördag


Vilka sjukt fyndiga rubriker jag kommit med den senaste tiden. Eller inte :thumbdown:

Igårkvälls åkte jag och älsk hem till hans föräldrar, där blev det fika samt en massa spelande. Kan inte påstå att det gick särskilt bra för mig. Vi spelade bland annat drakborgen och det är numera allmänt känt att jag och drakborgen inte går ihop, jag tycker spelet är roligt, men jag har alltid en sån himla otur. Fast jag borde inte klaga för M dog redan innan jag ens hann spela :P  och medan vi roade oss med det sydde svärmor gardiner åt mig så nu kommer min lägenhet stiga drastiskt i skalan på hemtrevlighet :thumbup: Jag har dock inte satt upp dem än, vi kom hem så sant i natt så vi åkte bara in och lämnade av gardinerna och sa hej till Maya innan vi åkte vidare hem till M.

Idag blev det sovmorgon och sedan har jag roat mig med att plugga. Kan dock inte påstå att jag känner mig särskilt road :bigeyes:

Drömde förresten om London i natt, men det kommer i ett eget inlägg. Och på tal om London, nu har jag sagt det flera gånger men jag SKA verkligen lägga ut bilderna och filmerna samt skriva om resan. Snart. (A)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0