rännande


Igår åkte vi till Oskarström och hälsade på svärfärldrarna. Där blev vi bjudna på middag och sedan spelade vi Sagan om Ringen- spelet igen. Dock klarade vi inte av det den här gången heller :S Sen åkte vi hem till älsks mormor och morfar som också bor där. Där blev det fika och en massa surr. Det slutade med att alla satt och lade ett 1000- bitars pussel tillsammans. Roligt roligt :) Ingen lyckades slita sig från pusslet innan det var klart så vi åkte inte därifrån förrän vid 1 i natt. Vi blev så peppade av att lägga pusslet att vi nu påbörjat pusslet jag fick i julklapp. Dock är det avsevärt mycket svårare motiv på det pusslet för det är så mörkt. Men det är ju utmärkt tålamodsträning, dessutom är det ju lite terapi också (Y).

Ikväll blir det lite plugg och pepp inför morgondagens seminarium :( får se om det blir lite mer pusslande också kanske :)

Börjar peppa inför påsken med, då följer jag med älsk och några av hans släktingar till Öland. Har aldrig varit där så det blir spännande. Känner på mig att det kommer bli en riktigt mysig påsk :thumbup:


bye bye then




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0