inbrottsförsök?

Hmpf.. En fågel försökte just bryta sig in via badrumsfönstret. Jag var inne i badrummet just då så jag var aprädd innan jag inspg att det bara var en fågel. Ser ut som om det kanske ska regna idag så det kanske var därför den ville in?! Maya hade nog uppskattat besöket. På tal om Maya var hon helt hopplös i natt. Skrek och skrek och skrek. Vid ett tillfälle fick jag nog och gick upp för att kolla om det var slut på mat så det kanske var därför hon skrek. Så fort jag klev ur sängen rusade hon ut ur sovrummet och gömde sig under soffan och vägrade komma fram (?????), ganska uppenbart att hon var medveten om att hon borde vara tyst. Nåja, hon hade en massa mat och vatten så jag antar att Maya bara hade lust att jävlas lite. Eller ganska mycket. Hela natten. Det inleds alltid med ett svagt:

Pwiip?

Mwiiip?

Och sen starkare..

Mpwiiiiiiip?

Mpwiiiiiiiiiiiiip!

och slutligen..

MPWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!!!


Ibland är jag riktigt frestad att strypa henne.

----------------------------------------------

Idag blir det cykling in till stan för att lämna tillbaka Leos namngivningspresent, under förutsättningen att det inte börjar ösregna för då vetetusan hur jag gör.



Kommentarer
Postat av: ida

Försök hålla henne vaken på dagarna så att hon sover samtidigt som er. Du får göra som jag gör med Leo. Håll henne vaken efter ett visst klockslag. Sysselätt henne så att hon är helt slut när ni ska sova då lägger hon sig säkert nöjd och glad. Har du prövat med godisletande på henne? Borde man ju kunna lära katter med? Klickerträning??

2011-04-12 @ 14:09:35
URL: http://archie.blogg.se/
Postat av: Elisabet

ja det tkr hon iofs är rätt kul. Ett tag när jag jobbade som mest förra året så gömde jag all hennes mat på en massa olika platser, det höll henne sysselsatt ett tag ^^

2011-04-12 @ 15:27:39
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0