En dröm


En dröm
I natt drömde jag en helskum, läskig dröm. OM chucky. Han var i en tvättmaskin, typ. Och när jag öppnade den så hade han alldeles kolsvart hår, han var helt stilla som en docka och sa inget. Man skulle kunnat tro att han inte var levande. Jag förklarade för mamma och ida vem han var. Att han mördat en massa massa människor. De tyckte det var dumt att vi skulle passa honom när han var så ond men då förköarade jag att han inte hade mördat någon i sin förra film och att han inte skulle mörda någon i den här heller. Jag hoppades i alla fall att han inte skulle göra det.
Sen var vi helt plötsligt utomhus och han hade förvandlats till en demon som skulle döda allt och alla. Demonen blev bara större och större och vi försökte komma underfund med hur vi skulle få stopp på honom. Då visade det sig att demonen inte var chucky längre utan det var Damon ur Vampire Diaries, men han såg givetvis inte ut som honom för demonen i fråga var en gigantiskt drake. Sen minns jag inget mer från den. Drömde också att jag träffade kissie och att hon sa åt mig att inte gå in på paows blogg för man fick bara en massa virus då haha (????????????)
Drömde en helskum dröm i natt. Den onda dockan Chucky var med. Han var i en tvättmaskin, fast tvättmaskinen såg exakt ut som en sån där liten bänkdiskmaskin, fast jag visste att det var en tvättmaskin. När jag öppnade den så hade han alldeles kolsvart hår, han var helt stilla som en docka och sa inget. Man skulle kunnat tro att han inte var levande. Jag förklarade för mamma och ida vem han var. Att han var riktigt ond och hade mördat massvis med människor. De tyckte det var dumt att vi skulle passa honom när han var så ond men då förklarade jag att han inte hade mördat någon i sin förra film och att han inte skulle mörda någon i den här heller. (?????????) Jag hoppades i alla fall att han inte skulle göra det.
Sen var vi helt plötsligt utomhus och han hade förvandlats till en demon som skulle döda allt och alla. Demonen blev bara större och större och vi försökte komma underfund med hur vi skulle få stopp på honom. Då visade det sig att demonen inte var Chucky längre utan det var Damon ur Vampire Diaries, men han såg givetvis inte ut som honom för demonen i fråga var en gigantiskt drake. Sen minns jag inget mer från den.


Drömde också att jag träffade kissie och att hon sa åt mig att inte gå in på paows blogg för man fick bara en massa virus då haha (????????????)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0