Prins Ali, sexig och fri, Aliababa

Roade mig igårkvälls med att läsa en massa felsjungna låtar på http://felsjunget.se. Var även där jag hittade rubriken. En del meningar är sjukt roliga :thumbup:

Mötet på banken gick rätt så bra. Nu ska hon prata med sina kollegor så de kan diskutera mig och en massa sånt. Sen ska hon höra av sig i morgon igen och antar att vi kommer boka in ett nytt möte då. Om jag får igenom lånet dvs. Hoppas hoppas hoppas. Vore så skönt om jag lyckades slå ihop allt. Och billigare med för den delen :) Håller även tummarna för att allt blir ordnat den här veckan. Vill verkligen bli klar med det innan vi åker upp till jämtland på lördag. Och jag har ju ändå väntat på att få gå på mötet ända sedan första dagen jag var in på SEB. Vilket är över en månad sen, men nu är allt äntligen på G :)

Utöver det har jag roat mig med att diska samt baka igen. Ska göra en sats till med sånt där bröd som jag gjorde igår. Kan receptet utantill nu. Inte så konstigt heller med tanke på hur enkelt det är. Sen blir det nog mer städning idag. Lika bra att börja, bara 5 dagar tills älsk fyller år samt att vi åker norrut och lägenheten ska vara tipptopp tills dess (Y) :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0