Succé!

Brödet blev riktigt gott. Å andra sidan är väl nästan allt bröd gott när det är nybakat och fortfarande lite varmt så smöret smälter. Mmmh, mums! :thumbup:

Dock blev de kanske lite större än jag tänkt, men men. Blev 18 brödbullar av degen så det är ju ändå en hel del. Så nu ska de få kallna och sen blir det in i frysen med några av dem. Lär nog göra fler degar i veckan. Lika bra att göra mycket när man ändå har ångan uppe. Dessutom är det ju asbilligt att göra dom. Och det bästa av allt: INGET smör eller margarin i dem alls. Lysande :thumbup:

-----------------------------------------------

Utöver bakandet har jag sneglat på ikeas hemsida. Har beslutat att vi ska åka dit på onsdag eller torsdag i veckan. Ska först och främst köpa en byrå. Lär nog bli en ur malmserien, den med 4 lådor i ekfaner skulle passa rätt bra i vår hall tror jag.


Har även spanat på vaser i olika former. Har nästan inget att ha mina söta vattenkulor i. Men nu är de snart färdigsvällda så jag tänkte ni skulle få hur de ser ut nu. Dock syns inte färgerna så väl på bilderna men de är som sagt fotade med webcamen eftersom min kamera vilar sig för tillfället.



Tror även vi ska investera i någon sorts kruka eller nåt att ha slevar och stekspadar och sånt i. Så man får upp dem ur lådan och slipper rota runt i den i hundra år innan man hittar rätt. Fast älsk var duktig och sorterade i dem förra veckan. Men jag vill nog ändå få upp dem på bänken i kruka :)

Ska bli så roligt. Har inte varit på ikea på evigheter. Måste vara minst 7-8 år sedan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0