Första skoldagen och en massa velande

Snark! Hade första skoldagen för den här terminen idag och jag är helt slut.

Först hade vi intro och genomgång av kursen 8:15 i morse och sedan matade läraren på med två föreläsningar. Känner mig nästan knockad. Var klara vid 12 så det är ju ändå ett tag sen men det verkar inte som om jag kommer repa mig. :bigeyes: Blir nog en tidig kväll ikväll.

Förutom skolan händer det inte så mycket. Jag jagar runt kurslitteratur. Kan inte fatta att jag som var ute i så god tid fortfarande inte har alla böckerna?! Störtlöjligt :question: men men. Det ordnar sig nog ändå. Fattas bara två böcker och en av dem bör finnas här hemma inom en vecka, goodie ^^

Nu ska jag spela lite age of empires och sedan klura lite över ekonomin. Får ju förmodligen csn i slutet på veckan och då försvinner det mesta till skulder jag ska betala tillbaka. Sen blir det väl till att försöka spara lite eftersom jag är riktigt jäkla sugen på en ny telefon. Velar mellan en Samsung galaxy s2 och en HTC sensation. Båda telefonerna verkar riktigt grymma men för tillfället lutar jag mer mot Samsung, men som sagt, jag velar en del.


Jag tycker att HTC telefonen är snyggare men utifrån vad jag läst verkar Galaxy vara snäppet vassare, eller är jag ute och cyklar när jag påstår det..?




Kommentarer
Postat av: Carro

Jag skulle säga att du skulle välja HTC, personligen gillar jag dom (jag har en och Robin har en), men dock vet jag inte hur Samsung är med sina telefoner. Men det finns bra appar på HTC i alla fall, Android är välutvecklat!

2011-08-30 @ 17:07:00
URL: http://traningsflickancarro.blogspot.com/
Postat av: Ann-Louis

tappar ju lusten att börja plugga nu :/ och jag skulle nog oxå valt HTC de verkar bra.

2011-08-30 @ 23:03:45
Postat av: Elisabet

Haha, du ville väl inte plugga från första början :P



Jag blev så trött för vi började med ett mastodontpass. De flesta dagarna brukar annars vara runt 2-3 timmar långa. Längre tid än så är sjukt jobbigt för det är så mycket man ska ta in.



Ang. telen så lutar jag fortfarande mer åt Samsung. Har kollat på en massa recensioner om dem och de är väldigt lika varandra i egenskaperna. HTCn tycks vara överlägsen när det gäller videoupptagning/uppspelning (typ om man vill kika på en film eller så, så är färgerna bättre), den har högre upplösning på sin skärm. Men när det gäller foto, hastighet och multitasking så tycks Galaxyn vara bättre, den verkar ta riktigt bra bilder. Typ bättre än min digitalkamera (å andra sidan är väl knappast det något bedrift), dessutom är Galaxyn lite billigare, fast bara lite :P Fast jag är rädd att Galaxyn ska vara ömtåligare än HTC- telen för den är så tunn och baksidan är praktiskt taget kass. :S

2011-08-31 @ 00:24:59
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0