busigt

Ska vara busig och strunta i min gymtid som jag har nu och boka om den i stället. Är så sjukt stel så jag har verkligen ingen lust. I stället ska jag så småningom pallra mig iväg till ica för att posta kappan som jag sålde på tradera. Ska även inviga mitt snygga SEB kort som ser ungefär ut så här. Det enda som inte stämmer är färgnyansen, för kortet är ljusare och mycket grönare :)


Antar att det är med flit. För det är ju mycket roligare att shoppa med ett snyggt kort än ett tråkigt. Det är minsann bevisat. I alla fall när det gäller mig för om jag får välja så väljer jag nog SEB kortet före Handelsbankenkortet för det är lite tråkigt.

Ska även försöka nå HFAB igen och diskutera ett eventuellt golvbyte i lägenheten på Nyhem. Anser fortfarande att det inte är min uppgift eftersom jag inte kommer bo där och inte har något som helst intresse av det. Men men. Om golvet byts under min tid som hyresgäst så flyttar nästa hyresgäst kanske in tidigare, vilket innebär att jag får mer ersättning för hyran. Yey! :)




Kommentarer
Postat av: Marcus, SEB Kundtjänst

Hej Elisabet!



Hoppas det nya kortet fungerar bra, och skulle det vara några problem med det är det bara du hör av dig till oss så hjälper vi dig så fort vi kan :-)

Du når oss dygnet runt på 0771-365 365, vi finns även på Facebook och Twitter! (Sök på SEB Sverige)

Ha en fortsatt bra dag!



Mvh



Marcus, SEB Kundtjänst

2011-08-02 @ 21:19:35
URL: http://www.seb.se/socialamedier

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0