En snabbis

Tänkte göra en liten snabb uppdatering nu eftersom det är någon dag sen jag skrev, blir en hel del rännande när man är här.
I onsdags var vi i Hammerdal hela dagen, jag var till tandläkaren och sen hälsade vi på Susanne. Vi tre åkte en sväng bort mot någon rastplats vid ammerån och stannade där och käkade en krämbulle och drack Mer, mys :)

Igår gick jag bananas på smyckesaffären här eftersom de har värsta urförsäljningen och har 50% rea på silver och 30% på guld. Lyckades shoppa två julklappar samt en silverring till mig själv, lysande sickan :)
Vi var även på Simon och fikade med Catrine, har inte träffat henne på år och dar så det var riktigt roligt :thumbup: På kvällen blev vi bjudna på middag hos Natta och Jonas, mumsigt.

Idag har jag klippt mig. Eller frisören gjorde det. Ser typ likadant ut som innan fast lite kortare. Är rätt så skönt att få bort en del av det slitna.
Just nu är vi i Hammerdal och bara slappar, är så himla trötta hela tiden. Får se vad dagen har att erbjuda, ska nog bara ta det det lugnt och bara vara för i morgon bär det iväg in till Östersund med Mattias, Mamma och Ann-Louis. Vi ska gå på stan en sväng, käka och sen gå på bio, utmärkt avslutning för sen på söndag morgon åker vi söderut igen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0