Rekord

Är riktigt impad över mig själv. Med tanke på hur trött jag varit den sista tiden så har jag ändå varit riktigt hurtig idag. Inomhus dvs. Var bara utanför dörren när vi for till Helsingborg samt när jag gick till ica för att hämta ut min jacka. Nåja. Byrån står fortfarande stadigt i hallen. Kan dock inte riktigt komma på vad jag ska fylla den med för spännande saker. Gardiner kanske? :question:
Har även hunnit med att köra två tvättmaskiner, renbädda sängen samt organisera lite i sovrummet. Yey för mig. Jaja, förlåt. Det här inlägget är megatråkigt. Egentligen behövde jag bara en ursäkt för att få visa min statistik :P

Ville nämligen föreviga ögonblicket för så här "många" läsare får jag väl aldrig igen.


Alltså, ja! Jag är medveten om att 100 läsare är typ ingenting, nada, niente, i jämförelse med många andra bloggar. Men men. För min lilla struntblogg är det som ni ser ganska många :P

Nåja, nu när jag fått skryta lite känns dagen komplett och jag tänker mysa ner mig i sängen med Allt eller inget av Jilly Cooper. Så oerhört underbar känsla att lägga sig nyduschad i en renbäddad säng :thumbup:

I morgon blir det möte med banken. Tänkte även försöka komma ihåg att lägga ut receptet på det där enkla brödet jag tjatat om :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0